Transformers er stadig et hit hos børn

Selv efter årtier kan du stadigvæk glæde et barn med en formskiftende gave. Transformers er – som navnet indikerer – legetøj, der kan ændre form. Historien lyder, at de er aliens, som kan ligne både store robotter og forskellige transportmidler som fly og biler. Der er dog også aliens, der kan blive til dyr i stedet for transportmidler. De er mindre kendte, men kaldes Beast Machines.

Og Transformers til børn er et hit!

Decepticon eller Autobot?

Det er den store konflikt i Transformers-universet. På den ene side har du de gode og hjælpsomme Autobotter, som gør deres bedste for at beskytte menneskene og resten af universet. På den anden side har du Decepticons, som ønsker at overtage ikke kun verden, men universet!

Denne krig har stået på siden 1980’erne, hvor det første legetøj kom på hylderne, og i front står de to ledere: Optimus Prime og Megatron. Begge er et perfekt gavevalg til ethvert barn, der er fan af den populære franchise. De kan også findes både som transportmidler og som dyr, da de går igen i mange dele af franchisens tegnefilm og -serier.

Mange former for underholdning

Transformers er ikke kun et legetøj. De har både været udgivet som videospil, romaner, tegneserier – både på tv og som tegneseriebøger – og som live actionfilm.

Mange af Transformer-figurerne blev først skabt i Japan i 80’erne af Takara og blev ikke solgt som dele af et samlet univers, men som enkeltstående legetøjsserier. Det var amerikanske Hasbro, der introducerede ideen om at samle de mange figurer i ét univers og give dem en historie. Dette blev kombineret med et samarbejde med Marvel, som er kendt for deres succesfulde og ekstremt populære tegneserier.

Gennem dette samarbejde blev Transformer-franchisen som vi kender den i dag skabt.

Find den rette Transformer

Når det gælder Transformers, er der utrolig mange valgmuligheder. Derfor skal du overveje, hvilke ting dit barn holder af. Går barnet op i seje biler? Så kig på de Transformers, der netop kan forvandle sig til biler.

Fordi udvalget er så stort, kan du være sikker på at finde en Transformer, der netop vil passe til barnets interesser.

Det er også en perfekt måde at opmuntre dem til at udforske nye og gamle emner ved for eksempel at give dem en Transformer, som kan forvandle sig til et sejt dyr. Det kan vække et barns interesse for at lære mere om det specifikke dyr.