Sådan bestiller du let dine minis fra 3D actions

Når du bestiller dine minis fra #d Actions, har vi altid valgt at printe med en høj opløsning på 50 micron (0,05mm) på alle miniaturer. Det gør vi for at få alle detaljer med. Vi 3D printer ikke tilfældigt med  standard resin – vi gør det fordi vi efter mange test og 3D print har opdaget, at det giver bedste resultat på parametrene holdbarhed og pris. Vi anbefaler at du vælger at betale for det stærke resin. Vi er ikke i tvivl om at du vil sætte pris på forskellen.

Kom i gang med at bestille din custom mini i dag

Der er mere på vej i vores 3D print mini shop

Lige nu har vi i shoppen fokus på custom figurer til Dungeons & Dragons (D&D), Warhammer  4000 Starfinder og Pathfinder men vi har allerede en del kunder der bestiller 3D modeller og print til til tog, jernbaner, landskaber og meget mere. Er custom miniatures til bord rollespil ikke præcis hvad du leder efter, så kontakt os i dag med dit hobby projekt.

Hvordan er kvalitet af jeres 3D print af custom miniatures?

Det er rigtigt godt spørgsmål. Og hos 3D actions er der et meget simpelt svar, for kvaliteten af dine 3D printede minis vil altid være afhængigt af hvilken resin  du køber – og i sidste ende selvfølgeligt også hvad du vil betale. Det er helt utroligt mange parametrer skal du være opmærksom på. Der er mange regler – men som hovedregel printer vi hos 3D actions altid 3D custom miniatures i højest mulige 50-100 micron opløsning. Derfor skal du altid skal være super ekstra opmærksom på, når du bestiller dine egne custom minis er. Nu lavere opløsning du ender med at vælge, nu dårligere et resultat skal du forvente. Derfor anbefaler vi hos 3D Actions for dig der ønsker at få printet miniatures efter eget design, at bruge den højest mulig opløsning og ikke mindst det bedste resin. Men hvordan kan det nu være, spørger du måske dig selv om ? Det er lige præcis fordi at lige præcis den opløsning du vælger – er lig med hvor mange lag der er i den enkelte mini. Derfor altså også præcis hvor mange detaljer, der er med i det enkelte 3D print af din mini. Fx skal du du regne med, at en figur med 8-900 lag ser ikke bare en lille smule bedre ud end en 3d mini figur med 450 lag – eller 600. Forskellen er markant. Derfor er det altid super duper mega vigtigt, om du elsker at spille Dungeons & Dragons (DnD), Warhammer eller dit eget rollespil-univers – kvalitet er alfa og omega.Det er derfor enormt vigtigt at du er meget opmærksom på opløsningen ved bestilling.

Vi glæder os til at høre fra dig – og printe dine første 3d minis