Lav den aktive børnefødselsdagsfest, hvor alle deltager!

SÅDAN HER FÅR DU ALLE BØRNENE MED til dine planlagte aktiviteter og GANG I DEN SJOVESTE BØRNEFØDSELSDAGSFEST!

 • simple tips
 1. Sørg for, at lave den mest indbydende invitation

Med hjælp, tanker og idéer fra dit barn, lav den flotteste invitation, som dit barn kan give til sine venner i skolen. Lad den bestå af farver og farverig tekst. Beskriv hvad der vil være med til festen af spænende ting, lækker mad og drikke, OG at der vil være en overraskelse – det sætter gang i spændingen og børnene vil snakke om hvad det mon kan være helt til dagen, hvor de skal til dit barns fødselsdag!

 1. Sørg for, at der er masser af de sjoveste aktiviteter og lege med til børnefødselsdagsfesten

Børn hader at kede sig. Sørg for, at der er en masse forskellige lege og aktiviteter med som underholdning til dit barns fødselsdagsfest. OG dit barn vil elske, at komme hjem efter skole og fortælle sine forældre, hvor sjovt dit barns venner synes DIT barns børnefødselsdagsfest var!

Jeg havde disse aktiviteter med til mit barns børnefødselsdag:

Aktivitetsvæg – virkelig altid en sikker vinder! Og så gør lidt ud af dekorationen, så den passer til fødselsdagsfesten du holder. Jeg bestilte aktivitetsvæggen hos Lejdether.dk, hvor jeg så bestilte en dekorationspakke til aktivitetsvæggen, som passede præcis til denne børnefødselsdag med masser af farver.

Hver gang en ny leg begyndte, trykkede jeg på buzzerknappen, som bare satte gang i det festlige humør hos børnene, med lyd og lys derfra.

Der skulle selvfølgelig både være lege, som børnene kendte i forvejen, men også lege, som nogle måske ikke kender til (eller det var i hvert fald planen, så der skete lidt andet).

Jeg lejede en træbuk til lassokast. Det var et hit og der var faktisk ingen af børnene, der havde prøvet dette. Børnene var meget fascineret af legen.

Noget der sætter gang i grin og højt humør hos børn, er flødebollekast. Jeg legede en flødebollemaskine, som forstillede en kat. Så oplagt til en børnefødselsdag.

Jeg valgte, at have et par vendespil med, så der både var aktiviteter, hvor der var mere gang i den og lege til at komme ned i gear igen. En rigtig god variation.

Endnu et smart tip jeg vil dele med jer forældre. Vi skal jo virkelig ikke undervurdere, at arrangere vores børns fødselsdagsfest for vennerne!

Lej rekvisitterne til fødselsdagsfesten! Det kan jeg virkelig anbefale og jeg vil gøre det fremover!

Virksomheden Lejdether.dk havde jeg hørt om fra en veninde, så det tænkte jeg, at jeg ville prøve! Her kan du leje ALT du vil have med til dit barns børnefødselsdag. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver, at have en masse til at fylde derhjemme (mere end vi jo har i forvejen). Teamet hos Lejdether.dk leverede det hele og kom og hentede det igen efter festen – så var der da ryddet op med det samme – SKØNT!

Fra virksomheden Lejdether.dk lejede jeg:

 • Telt
 • Farverige stole
 • Papirguirlander i farver
 • Aktivitetsvæg
 • Buzzerknap
 • Træbuk til lassokast
 • Flødebollemaskine
 • Vendespil
 • Slush ice maskine
 1. Masser af farver

Børn elsker farver og der er noget spændende at kigge på, farver tager børns opmærksomhed. Jeg havde lejet farverige stole, jeg havde selv farverige duge til bordene og jeg lejede papirguirlander.

En ting, som børnene synes, var det fedeste i hele verden, var den slush ice maskine jeg havde lejet!    WOW en effekt det gav! Masser af farver og det smagte super godt! Alle børn elsker slush ice. Slush ice maskinen var overraskelsen til børnefødselsdagsfesten, som stod i invitationen.

ALLE børnene var med til alle aktiviteter, og det var den bedste børnefødselsdagsfest!