Frog bikes – super lette børnecykler gør det sjovere

Leder du efter en god første cykel til dit barn? Måske har du hørt om Frog bikes? Frog bikes er letvægtscykler lavet med henblik på børn. De er lette i mere end én forstand. Dels er fysisk lette i deres vægt. Samtidig er de lette at køre på, og de to ting hænger sammen. Oveni i det, er de også lette at finde til en god pris. Alt i alt træffer du ikke en lettere beslutning end at købe Frog bikes, når du får brug for din næste børnecykel. Vi har samlet information, som er værd at vide, hvis du overvejer at købe en Frog bike. Læs videre, hvis du gerne vil vide mere om de super lette børnecykler. 

Historien bag Frog bikes børnecykler

Frog bikes er et britisk brand, som blev startet af ægteparret Jerry & Shelley Lawson. De grundlagde Frog bikes tilbage i 2013, da de selv ledte efter en let børnecykel til deres barn. I deres søgen fandt de et såkaldt “blue ocean” – også kendt som et hul i markedet -, og parret så deres snit til at starte en virksomhed. De efterlod deres respektive jobs for at dedikere sig til at lave børnecykler, som var lette over hele banen. Siden er Frog bikes vokset i popularitet, da de er nogle af de eneste i verden, der fremstiller “rigtige” mountainbikes og racercykler til børn. Det er tydeligt at mærke hvordan, at Frog bikes tager børnene seriøst. De udvikler alle deres cykeldesigns i samarbejde med forskere. I hver enkel cykel bliver der taget hensyn til børnenes anatomi, så de får den helt rigtige følelse, når de cykler på deres Frog bike. Firmaet har også lavet en række gule Tour De France-cykler til det rigtig cykelglade barn, hvilket afspejler alvoren i deres projekt. 

Børnecykler i de rigtige størrelser

Frog Bikes børnecykler har gjort det meget nemt at finde børnecykler i den rigtige størrelse. Cyklernes størrelse er lavet efter børnenes skridtlængde, og derfor kan du finde den rigtige cykel efter en hurtig opmåling. Hvis du vælger den rette størrelse, er der også god mulighed for at dit barn kan vokse sammen med cyklen. På den måde slipper du for at skulle købe ny cykel lige me det samme. Deres unikke system er nemt at lære, og du kan hurtigt blive klog på den måde, som de katalogiserer deres størrelser på.