Guide: Disse sokker skal du give i gave til jul

Det er jul og gaveindkøbene står for døren. Du vil gerne gøre det nemt og det er netop hvad gaveindkøb ikke er. Folk i dag mangler ikke noget og derfor er sorte sokker en af de gaver, der har deres faste plads under et hvert juletræ, den 24. december.

Når du vælger den nemme løsning og køber sokker i gave til dem du holder af, bør du vide at sokker ikke bare er sokker. Der findes de billige sokker, som man bruger et par gange, vasker og dernæst kan smide ud da de ikke længere føles rare og komfortable. Den slags sokker er simpelthen ikke pengene værd!

I dag er det sådan at du kan købe mange forskellige sokker i forskellige tekstiler og kvaliteter. Prisforskellen er ikke nævneværdig og det er derfor du bør skænke det en ekstra tanke, før du finder betalingskortet frem og køber sokker på nettet.

Bløde sokker i bambus fibre

Du har sikkert allerede hørt om bambussokker. De er alle vegne og folk snakker om dem – og med god grund. Bambussokker er helt utroligt bløde og har, sammenlignet med bomuldssokker, en lang række positive fordele. Fordelene kan du læse om mange steder, så dem vil jeg ikke opsummere her.

Det du skal være opmærksom på med bambussokker er, at de ikke må være for billige. Der findes nemlig mange forskellige kvaliteter. Bambus er ikke bare bambus. Bambus fibre fremkommer af en kemisk sammensætning, som giver den pulp der bruges til bambusproduktion. Derfor er min anbefaling at du køber sokkerne fra en webshop, der har erfaring med sokker og derfor har kendskab til hvordan en god kvalitet af bambus fibre bør være.

Bæredygtige økologiske bomuldssokker

De gode gamle bomuldssokker fejler ikke spor. Her er der også sket lidt. Bomulden er blevet økologisk og kvaliteten er generelt blevet bedre. Tennissokker, der traditionelt laves i bomuld er blevet ekstremt bløde og produktionen af bomuld er også i højere grad blevet bæredygtig og klimavenlig.

Sokker i farver og med sjove print

Det helt store hit i år, er sjove sokker. Hvis du ikke allerede ved hvad sjove sokker er, anbefaler jeg at du tager et smut forbi flottesokker.dk, hvor du finder et stort udvalg af sjove sokker. Sokkerne karakteriseres ved at være farverige og med flotte print af alt muligt, du normalt ikke vil forbinde med noget, der ses på sokker.

Sjove sokker er noget man hidtil har forbundet med en hadegave, men sådan er det ikke længere. Dette hænger dels sammen med at sjove sokker er gået fra at være sjove på den rædselsfulde måde, til at være sjove på den fede måde. Hvis du er i tvivl om hvad jeg mener, kan du med fordel gå på opdagelse i de forskellige udvalg, der findes på nettet.